A józan paraszti ész teljes hiánya

A napi ügyek intézésekor szinte minden esetben akad egy olyan kreténség amit megváltoztatva vagy egyszerűbbé téve én személy szerint boldogabb lennék, de gondolom nem csak én. Le a bürokráciával!

Friss topikok

  • egy hang: Teljesen igazad van! Politikai demokrácia alapja a gazdasági demokrácia lenne, ami sose volt. Ha t... (2010.11.03. 15:38) Minek nekem bank???

Linkblog

Archívum

Háziorvos vs. könyvelő

2010.11.03. 09:39 | Robot___ | Szólj hozzá!

A feleségem minden napos állapotos, boldogan várjuk első csemeténket. A mai kiakadásom tárgya az a felesleges papírozás a háziorvos és a könyvelő között. Valamiféle táppénz igazolásokra van szüksége a könyvelőnek amit a háziorvos tud kiadni. Eddig oké, nincs is vele semmi probléma. De ehhez mi a fenének kell személyesen megjelennie valakinek ezt nem értem.

Tudom, kismamák ráérnek, menjenek csak. Ehhez egy gondolatmenet. Így pár nappal szülés előtt nem szeretem egyedül elengedni a páromat, tehát elviszem autóval. Első lépés egy időpont egyeztetés. Legalább ezt lehet telefonon csinálni. Reggel negyed kilencre van időpont. Az egy dolog, hogy a lányunk éjjel kitalálta, hogy inkább a pocak oldalán szeretne saját erőből kijönni és ez lehetetlenné teszi az elalvást, de ezen még túltesszük magunkat. Felkelünk, átvergődünk a városon, szennyezzük a levegőt, várunk néhány percet és kapunk két fecnit. Rendben van. Megyünk haza, szennyezzük a levegőt, majd örülünk. Ezután a fecnit valahogy még a könyvelőnek is eljuttatjuk. Ismét szennyezzük a levegőt.

Miért van az, hogy csak az a hivatalos valami amin egy szép nagy pecsét van és alá van macskakaparva??? Miért nem lehet ezt email-ben elküldeni? Nem kell időpont foglalás, nem raboljuk egymás idejét, a háziorvos is akkor küldi amikor ideje van, nem kell zötykölődni a városban, kisebb lesz a dugó, a többiek előbb odaérnek ahova menni akarnak, apa is tud addig melózni, anya is többet tudna pihenni vagy mosogatni vagy akármi, kevesebb fát kellene kivágni, hogy papír legyen, a háziorvos is több beteget tudna ellátni.... Még lehetne sorolni.

Menjen minden ELEKTRONIKUSAN! Le a nyomtatókkal, bélyegzőkkel!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://irodakukac.blog.hu/api/trackback/id/tr262418971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása